Archief voor maart, 2008

Hij loopt!

28 maart 2008

Alles was er weer ingebouwd, dus vanavond hebben we hem proberen te starten. Na een paar keer op de startknop drukken kwam er wat leven in de motor en bleef hij lopen. Het klinkt gelukkig iets heftiger als in een Omega, dus de uitlaat hebben ze goed voor mekaar bij Irmscher. Ook zit er nu een K&N open luchtfilter op, zie de foto. Maar nu weten de trouwe lezers in ieder geval dat hij leeft!

Luchtfilter

Korte update

3 maart 2008

Na de vorige update ben ik alle stekkers en verlichting aan gaan sluiten. Ook is het dashboard erin gezet zodat dat ook helemaal aangesloten kon worden. Het is even puzzelen, maar ik had toen ook alles netjes werken met een accu erlangs. Toen kwam het moment om de dikke multistekker uit het dashboard in het motormanagement te steken. Maar….. die past niet. Na wat heen en weer ge-email met Irmscher blijkt er de verkeerde stekker aangezet te zijn. Dus kon Rik weer de kabelboom in het dashboard (te zien op de foto) aan het uitbouwen. Deze is inmiddels retour Irmscher.

Kabelboom dashboard

En zo ziet het eruit met het carbon-look dashboard ingebouwd:

Dashboard

Verder hebben we het uitlaatsysteem onder/naast de auto gebouwd.

Sidepipe

Einde uitlaat

En op de volgende foto’s is te zien dat de stoelen erin staan en pap en ik de ruit en spiegels er opgezet hebben om te passen. De ruit moet nog in het frame gekit worden. De gigantische ruitenwissers passen ook al.

Stoelen

Voorruit

De stoelen zitten erg goed, maar je moet zeker niet te brede schoenen aantrekken, anders heb je 2 pedalen tegelijk te pakken!